articole – cazuri

articole-cazuri: vorbe scoase fara cleste

Articole-cazuri reprezinta sectiunea de prezentare a cazurilor din cadrul cabinetului stomatologic, precum si articole de interes din acelasi domeniu: sfaturi, noutati, impresii.

Cazurile prezentate in cadrul acestei categorii sunt cele de referinta tratate si solutionate in cadrul cabinetului stomatologic. Cele mai multe sunt insotite de imagini, pentru o intelegere mai clara a ceea ce s-a efectuat, a situatiei initiale, precum si a situatiei finale – imbunatatirile functionale si mai ales estetice.

Articolele fac referire la informatii de profil, contin sfaturi, noutati si chiar raspunsuri la unele situatii din domeniul stomatologic, majoritatea cu referire la profilaxie – prevenirea aparitiei problemelor.

Consultatie gratuita

coroane individuale full zirconiu

Coroane individuale full zirconiu

Pacientul a venit la clinica Smile Architects pentru restaurarea protetica a celor doua arcade cu coroane individuale full zirconiu. In cadrul ambelor arcade dintii prezentau abraziune avansata din cauza bruxismului, astfel incat cazul a fost foarte dificil deoarece, pe langa rezolvarea problemelor endodontice, necesita...

punte totala metalo-ceramica

punte totala metalo-ceramica – caz 13

punte totala metalo-ceramica – prezentare caz cabinet stomatologic Pacienta s-a prezentat in cabinetul stomatologic fiind nemultumita de faptul ca nu poate sa realizeze o masticatie eficienta a alimentelor, exprimandu-si in acelasi timp dorinta de a-si imbunatati aspectul estetic al zambetului. Avand lipsa mai mult...