Coroana din ceramica pe suport de Zirconiu

Coroana din ceramica pe suport de Zirconiu

Coroana din ceramica pe suport de Zirconiu – Zirconiul a inceput sa fie folosit in medicina dentara la inceputul anilor 90. El este folosit in crearea de bijuterii si imitatii de diamante. Temperatura de topire este de 2715 grade C.

Zirconiul are o compatibilitate biologica excelenta. Este BIOINERT. Acesta este foarte bine tolerat de pacienti, fiind fara gust. Are o rezistenta absoluta la coroziune, ceea ce exclude realizarea lizereului (linie cenusie) la nivelul gingiei.

Coroanele dentare pe suport de Zirconiu sunt realizate prin frezare computerizata (procedeul CAD-CAM).

Scanarea modelului cu performantul scanner laser permite obtinerea unei copii virtuale perfecte a acestuia cu o eroare de precizie de cel mult 10 microni.

Coroanele dentare pe suport de Zirconiu sunt extraordinare din punct de vedere estetic. Plasate langa un dinte natural este aproape imposibil de facut diferenta intre coroana de Zirconiu si dintele natural, datorita structurii translucide a acesteia.

Coroana din Zirconiu reprezinta o solutie estetica de acoperire a implantului dentar. De asemenea, este extrem de folositoare in cazul restaurarii dintilor mici, cum ar fi incisivii inferiori. In cazul restaurarii pe metal, portelanul trebuie aplicat in strat mai gros pentru a masca opacul care se aplica peste metal.

Acomodarea pacientilor cu aceste coroane dureaza foarte putin, ele fiind foarte usoare, spre deosebire de alte solutii protetice.

 

Programare online

Give a comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.